Ray Ban

Ray Ban

Police

Police

50% 50%
85 Glasova
32 Glasova

Dvoboj sunčanih naočala!

Ray Ban i Police su najeminentnija imena proizvođača kada su sunčane naočale u pitanju. Daj glas svom omiljenom brendu i podijeli mišljenje s ostalima. Odluka je blizu!

UTEMELJENO

Lester Belisario je utemeljio Ray Ban sa svojom kompanijom Bausch & Lomb 7.svibnja 1937 u New Yorku. Prve sunčane naočale Aviator su bile namijenjene američkim vojnim pilotima.
1937
1983
Osamdesetih godina prošloga stoljeća, u kontekstu hipi pokreta i krojenih odjela, nastaje Police brend i nove sunčane naočale kao proizvod namijenjen novoj generaciji korisnika.

NAJPOZNATIJI MODEL

Aviator sunčane naočale iz Ray Bana su proizvedene kao sredstvo spriječavanja glavobolja od kojih su američki vojni piloti patili zbog jake sunčeve svjetlosti na velikim visinama.
AVIATOR
NEYMAR JR
Najnoviji Neymar JR model naočala s plastičnim okvirom, nazvan po slavnom brazilskom nogometašu pravi je hit u posljednjih godinu dana i vjerojatno najpopularniji Policeov model.

SLAVNA OSOBA

Marylin Monroe je bila među prvim poznatim javnim osobama koje se nosile Ray Ban naočale. Osim nje, od slavnih osoba koje su promovirale Ray Ban treba navesti Slasha iz Guns N' Rosesa.
MARYLIN MONROE
NEYMAR
U prosincu 2013.godine, Police je objavio kako je Brazilac Neymar postao svjetski ambasador Police naočala, što ga je učinilo njihovim najpoznatijim promotorom uz Davida Beckhama.

BROJ MODELA

Ray Ban proizvodi ukupno 96 različitih modela sunčanih naočala, od kojih su najpoznatiji i najpopularniji Aviator, Olympian, Justin, Shooter, Wayfarer blocks, Caravan i Liteforce.
96
98
Police proizvodi ukupno 98 različitih modela sunčanih naočala, od kojih su najpoznatiji i najpopularniji Cube, Neymar JR, Look Beyond, Charger, Legend, Voltage, Bonita i Guardian.

SPECIJALNOST

Ray Ban posebnu pozornost posvećuje lećama. Četiri kategorije leća i četiri različita raspona leća pružaju korisnicima široki izbor s obzirom na vlastite želje i preferencije.
VISOKO KVALITETNE LEĆE
KVALITETA I MODA
Osim okvira i leća vrhunske kvalitete, Police sunčane naočale se odlikuju posebnim stilom i modnim izričajem kojeg čini spoj tradicije i iskustva s aktualnim modnim izričajem.